Nog måste man väl ändå erkänna att ungdomar kan vara kreativa och komma med nya påfund hela tiden.

Detta är en video från USA där ungdomar lärt sig att smuggla alkohol mitt framför näsan på vuxenvärlden, föräldrar, lärare och t o m polisen.

De dränker in lösgodis t ex gelegodis av något slag med vodka som sedan blir alkogodis och sedan bär de med sig det dit de ska in i skolan, tillsammans med föräldrarna framför TV:n på kvällen eller andra ställen dit de kan ta med sig alkohol utan att bli upptäckta.

Tyvärr är det så att det som en gång börjat i USA när det gäller droger av olika slag (alltså även alkohol) sprids med vindens hastighet över det stora vattnet för att senare landa även i vårt land. Så kan vi redan nu varna föräldrar för något som kanske ännu inte finns hos oss, men som säkerligen lär komma hit, så bjuder vi gärna på det.

Till alla vuxna: Se filmen och lär er av den!

 

http://www.clickondetroit.com/news/How-Teens-Smuggle-Booze-Under-Your-Nose/-/1719418/4199180/-/ptjeiy/-/index.html

Hej, kan jad få lite hjälp med detta. Hemsida 24, www.lansnykter.se Stockholms Läns Nykterhetsförbund Webbredaktör Lars-Erik Larsson Ny Webbredaktör Sofia Modigh 700604-0047 Forshagagatan 7, 12331 Farsta Och www.NSO.nu Webbredaktör Lars-Erik Larsson Hemsidan är registrerad på Bo Larsson. Ny Webbredaktör Sofia Modigh 700604-0047 Forshagagatan 7, 12331 Farsta Jag kan ändra det som jag kommer åt.