I Sollentuna är Edsbergsparken traditionsenligt platsen där studenterna samlas till en champagnefrukost på avslutningsdagens morgon.
Alkoholfritt alternativ …
För att på ett positivt sätt uppmana och vädja till studenterna - och till deras föräldrar - att välja ett alkoholfritt alternativ till champagne/mousserande vin på den traditionsenliga frukosten startade några idrottsföreningar, idéburna organisationer, politiker samt Rudbeckskolans och kommunens representanter ett samarbete för att möjliggöra för ungdomarna att välja ett alkoholfritt alternativ på den stora dagens morgon. 
Vill er förening samarbeta?
Årets studentavslutning sker den xx juni. För tredje året i rad kommer studentfrukosten att organiseras tillsammans med frivilliga som vill ansluta sig till samarbetet.
Om er förening vill göra en insats och ställer sig bakom tanken att tillsammans med andra bidra till ett alkoholfritt firande av studenten är ni välkomna att delta.
Välkommen då att kontakta:
Preventionssamordnare Sofia Herlitz, Förebyggande enheten, Socialkontoret
tel. 08-579 213 22  sofia.herlitz@sollentuna.se


 

Hej, kan jad få lite hjälp med detta. Hemsida 24, www.lansnykter.se Stockholms Läns Nykterhetsförbund Webbredaktör Lars-Erik Larsson Ny Webbredaktör Sofia Modigh 700604-0047 Forshagagatan 7, 12331 Farsta Och www.NSO.nu Webbredaktör Lars-Erik Larsson Hemsidan är registrerad på Bo Larsson. Ny Webbredaktör Sofia Modigh 700604-0047 Forshagagatan 7, 12331 Farsta Jag kan ändra det som jag kommer åt.