AMD_Riks_gro¦ên

Länk Till: AMD

Välkommen till AMD Anhöriga Mot Droger!
Så skrev vi för ett år sedan när vi startade vår nya förening – AMD Anhöriga Mot Droger - och vi menade det då och vi menar det förstås även i dag. Ett år har alltså gått. Ett händelserikt år för oss inom AMD. Vi har t ex startat vårt AMD Riks och vi har fått en sponsor som bidrar med medel till vår verksamhet. Men vi tror alla att vi har ett minst lika spännande år framför oss med många nya utmaningar.

AMD är en förening för alla anhöriga som vet eller misstänker att någon i deras närhet missbrukar droger av något slag. En mamma eller pappa, storebror eller lillasyster, farmor, morfar, faster eller kamrat som känner en oro över att något inte står riktigt rätt till. Någon nära som känner ett behov av bollplank eller någon kunnig, erfaren att prata med och att ställa frågor till. Detta kan vi på AMD hjälpa till med! De flesta av våra medlemmar är själva anhöriga som en gång själva suttit i samma båt och både vet hur oron känns i magen och hur de eventuella svaren kan se ut.

Även om vår innersta önskan är att vi inte alls skulle behövas, att inga droger fanns i vårt samhälle, vet vi att så inte är fallet. Så är Du den eldsjäl som behövs i Din kommun för att starta upp en AMD-förening någonstans ute i landet, kontakta gärna någon av oss som finns med på vår hemsida så kan vi prata vidare om detta.

AMD Riks, c/o AMD Järfälla, Kvarnplan 3  JÄRFÄLLA
E-post kontakt: riks@anhorigamotdroger.se

Telefon:  0738-329287                       

Hej, kan jad få lite hjälp med detta. Hemsida 24, www.lansnykter.se Stockholms Läns Nykterhetsförbund Webbredaktör Lars-Erik Larsson Ny Webbredaktör Sofia Modigh 700604-0047 Forshagagatan 7, 12331 Farsta Och www.NSO.nu Webbredaktör Lars-Erik Larsson Hemsidan är registrerad på Bo Larsson. Ny Webbredaktör Sofia Modigh 700604-0047 Forshagagatan 7, 12331 Farsta Jag kan ändra det som jag kommer åt.