Välkommen

till en utbildningsdag om opinionsbildning

Måndagen den 6 maj kl. 8.30-16.00

Plats: Lovisagården, (IOGT-NTO) Slottsgatan 6, Västerås

En del i framgångsrikt förebyggande arbete kan innebära att förändra attityder. Påverkan kan ske i det stilla genom kontakter och möten eller genom opinionsbildande kampanjer mot allmänheten.

Föreläsaren Anna Raninen (tidigare Liedbergius) har lång erfarenhet av arbete med information, opinionsbildning och PR, bl a som informatör på Mobilisering mot narkotika, numera informationschef på CAN. Vi har möjlighet att få grundläggande kunskaper i hur kommunikation kan planeras och hur vi kan använda oss av media så att våra frågor får mera uppmärksamhet.

Vi inleder med kaffe/te och smörgås kl. 8.30-9.00.

Välkomna!

Utbildningen är ett samarrangemang mellan IOGT-NTO-distriktet, Polismyndigheten samt Länsstyrelsen i Västmanlands län

Målgrupp Föreningsaktiva inom IOGT-NTO, RNS, AMD, Stoppa knarket i Västerås, Poliser som arbetar med förebyggande arbete, kriminalvårdare, lokala alkohol- och drogsamordnare och andra som är involverade i lokalt ANDT-förebyggande arbete i Västmanlands län.

Anmälan

OBSERVERA! Via e-post till per-erik.lundberg@telia.com senast den 29 april. Berätta i mailet om du behöver specialkost

Kostnad

Utbildningen är kostnadsfri men anmälan är bindande. Det är möjligt att skicka någon annan om förhinder uppstår. I de fall man oanmält uteblir debiteras administrationsavgift på 350 kronor. Lunch samt kaffe förmiddag och eftermiddag ingår.

Frågor? Per-Erik Lundberg, 010-56 765 73 eller

per-erik.lundberg@polisen.se

 

Hej, kan jad få lite hjälp med detta. Hemsida 24, www.lansnykter.se Stockholms Läns Nykterhetsförbund Webbredaktör Lars-Erik Larsson Ny Webbredaktör Sofia Modigh 700604-0047 Forshagagatan 7, 12331 Farsta Och www.NSO.nu Webbredaktör Lars-Erik Larsson Hemsidan är registrerad på Bo Larsson. Ny Webbredaktör Sofia Modigh 700604-0047 Forshagagatan 7, 12331 Farsta Jag kan ändra det som jag kommer åt.